شنبه  05  مهر  1399

نشست مجازی رئیس دانشگاه با محققین و اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر

1399-05-04

دکتر ابوطالب شفقت در جمع اعضای هیئت علمی و محققین دانشگاه گفت: انتظار این است که یک محقق دفاعی ضمن اینکه به کارهای معمول علمی می­پردازد، فناوری­های بدیع و نوظهور را در سطح جهانی رصد نماید و به دانشگاه مشاوره دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، در این نشست که در بستر فضای آرماد برگزار گردید، مسائل مختلف آموزشی دانشگاه با حضور ریاست و معاونین، رؤسای مجتمع‌­های آموزشی و جمعی از اعضای هیئت علمی و محققین دانشگاه، مورد توجه قرار گرفت.

شفقت در این جلسه با اشاره به شرایط ویژه همه­‌گیری کرونا در ترم گذشته گفت: با وجود شرایط سخت تمامی کلاس‌های آموزشی به موقع برنامه‌­ریزی شد و به صورت مجازی و با کیفیت برگزار گردید. به گونه ای که اساتید بسیار پرتلاش کلاس­ها را پیگیری نمودند و بعضی از استادان تا پاسی از شب پاسخگوی دانشجویان بودند.

رئیس دانشگاه در تأکید به اعضای هئیت علمی گفت: با توجه به اینکه کلاس­ها به صورت غیرحضوری برگزار شده، لازم است برای پایان نامه‌­ها وقت بیشتری گذاشته شود تا پایان نامه‌­ها در بالاترین سطح علمی دفاع شوند.

ایشان با توجه به شرایط کشور عنوان نمود سال تحصیلی 1400-1399 از پانزدهم شهریور آغاز خواهد شد و در این زمینه معاونت دانشجویی و معاونت آموزش جلسات مشترکی را جهت رفع مشکلات دانشجویان برگزار نمایند تا اطلاع رسانی به موقع و درست به دانشجویان انجام پذیرد.

ابوطالب شفقت از اعضای هئیت علمی خواست علاوه بر اینکه به کارهای علمی و تدریس می پردازند، رصد دقیق علم و فناوری­های بدیع و نوظهور را از وظایف خود بدانند و به آن اهتمام ورزند. امروز انتظار از یک محقق دفاعی این است که علاوه بر تحقیق و پژوهش به دانشگاه مشاوره دهد.

سردار شفقت افزود: در ترم جدید دانشگاه صنعتی مالک اشتر برای اولین بار در کشور ارائه کننده آموزش مجازی به صورت تصویری خواهد بود و این امر باعث می­شود اثر بخشی آموزش­های مجازی به نحو چشمگیری افزایش یابد.

در پایان رئیس دانشگاه با تأکید بر عنصر همدلی و وحدت میان کارکنان دانشگاه، اظهار داشت: اگر سلایق شخصی به سمت همگرایی پیش رفت می­توانیم دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی بسازیم. به گونه‌­ای که این دانشگاه در گام دوم انقلاب خود را به معنای واقعی و در همه عرصه­‌ها نشان دهد.